Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast

Prohlášení Drezurní komise k vyhlašování koní a jezdců za uplynulou sezonu

2016-01-02 // Naleznete níže ...

Prohlášení Drezurní komise k vyhlašování koní a jezdců za uplynulou sezonu
Vážení příznivci drezurního sportu, na základě množících se dotazů, bychom rádi uvedli na pravou míru vzniklou situaci ohledně vyhlašování jezdců a koní za rok 2015.
 
V posledním čísle magazínu Jezdectví vyšla nominace na nejlepší jezdce a koně za uplynulou sezónu. Rádi bychom zdůraznili, že se jedná  o privátní anketu magazínu Jezdectví, na jejichž aktivitě se nijak ČJF nepodílí a drezurní komise o tomto nebyla ani předem informována. 
Zdůrazňujeme, že nominace je privátní akcí časopisu Jezdectví, a že uvedení jezdci a koně nebyli nominováni drezurní komisí.
Již druhým rokem pro Vás drezurní komise připravuje samostatný galavečer pro všechny příznivce drezurního sportu. Vzhledem k tomu, že si uvědomuje komplikovanost a různé úhly pohledů na žebříčky, se drezurní komise rozhodla, stejně jako v minulém roce, nominovat v rámci připraveného galavečera nejlepších 10 jezdců, od dětí až po seniory, jejichž výběr bude odpovídat výsledkům za sezónu 2015.
 
Na závěr můžeme prozradit, že se galavečer drezurního sportu uskuteční v Praze na konci února. O podrobnostech Vás budeme v následujících dnech přesně informovat.
 
S přáním úspěšného vstupu do Nového roku 2016 přeje celý tým drezurní komise.

© 2004-2011 Česká Jezdecká Federace - východočeská oblast | All rights reserved! | Site engine by Andrej Ramašeuski